Vergaderen op de Rozephoeve. Op een prachtig landgoed, tussen de ongerepte bossen en vennen van Oisterwijk, de Kampina met grazende koeien en dichtbij pittoreske dorpjes. Waar u kunt picknicken in het bos en kunt genieten van de echte Brabantse gastvrijheid en gezelligheid. Door de unieke ligging van de locatie, midden in het bos, biedt het uitstekende mogelijkheden voor diverse vergaderbreaks.

Kom eens aan tafel!

Ideale locatie om ongestoord te vergaderen.

Boerderij de Rozephoeve is een ideale locatie voor diegene die ongestoord wil vergaderen of trainen. Deze kleinschalige locatie is zeer geschikt voor trainingen, workshops, coachings en vergaderingen waarbij u in alle rust wilt werken. U verblijft hier altijd exclusief met uw eigen groep, tijdens uw verblijf zijn er geen andere gasten aanwezig. De overweldigende natuur rondom de locatie zorgt ervoor dat u de dagelijkse beslommeringen en de stadse hectiek direct vergeet.

Inspanning en ontspanning

Na uren inspanning te hebben moeten leveren is het logisch dat u tussendoor ook wilt ontspannen. Dat kan op landgoed De Rozephoeve op vele manieren. Wat te denken van een tai-chi sessie of een ontspannende wandeling zoals op pad met ezeltjes met een Brabantse picknick door de bossen en vennen. Een actieve onderbreking zoals een tochtje op een Segway? U bent er even helemaal tussenuit en u zult merken dat u direct nieuwe energie opdoet

Voorzieningen:

– Wifi

– Beamer & scherm

– Flipover

– Toebehoren om uw bijeenkomst tot een succes te maken.

Aantal personen per opstelling:

– Ovale vergadertafel: 17 personen

– Theater: 40 personen

– Receptie: 80 personen

© Copyright - De Rozephoeve