Deze activiteiten worden verzorgt door De Rozephoeve.

Segway clinic

De Segway is een geweldig vervoermiddel om even “een luchtje te scheppen” tijdens of na een zware vergadering. En de perfecte aangelegenheid om op een leuke manier kennis te maken met de Segway.

Palingkwekerij

Tijdens een rondleiding kom je alles te weten over de paling en het palingroken, vervolgens ga je het zelf in praktijk brengen. Je krijgt een eigen rookkastje met enkele palingen die je zelf mag gaan roken.

Natuurwandeling

Direct vanaf de vergaderlocatie wandelt u de ongerepte natuur in. Dit kan eventueel samen met een ezel en een heerlijk gevulde picknickmand. Letterlijk de hei op en het bos in.

Onderstaande activiteiten worden door Buitenbusiness georganiseerd

Schapendrijven

Teambuilding is een manier om als team effectiever te leren functioneren. Wilt u op een originele manier als groep inzicht krijgen in uw communicatieve vaardigheden en manier van samenwerken?

Roofvogels

Staan de deelnemers het toe dat een roofvogel tussen hun benen door vliegt of kiezen ze voor veiligheid? Gaan ze met de massa mee of blijven ze autonoom in hun gedrag? Hoe overtuigend is de leider?

Tarot

In de huidige tijd gaan we steeds vaker op zoek naar een achterliggende boodschap, naar dingen die je misschien niet direct begrijpt, maar later toch belangrijk blijken te zijn in je leven.

Tai Chi

Tai Chi is een vorm van bewegen met als doel de gezondheid van lichaam en geest te bevorderen. Het is een goed medicijn tegen stress, bevordert de innerlijke rust en laat de energiebanen weer vrij stromen.

Spiegelen met honden

Een hond reageert altijd eerlijk, direct en zonder oordeel op de gedragingen en vaak onbewuste signalen die de deelnemer uitzendt. Hierdoor laat een hond zien waar talenten en ontwikkelpunten liggen.

Spelen met vuur

Een unieke teambuilding activiteit waarbij de elementen Hout en Vuur centraal staan. In een spannende wedstrijd wordt het vuur binnen het team verder opgestookt!

Percussie

Tijdens een intensieve mentale trainingsdag is een energizer uitermate geschikt om de deelnemers te vitaliseren. Drummen brengt de hersenhelften in balans en zorgt voor een ontlading van spanning en vermoeidheid.

Schermen

Na de kennismaking met de Floret, Degen en Sabel ontvangt u een passende uitrusting. Wanneer iedereen de maskers op heeft en de vesten aan, is het tijd om de degens te kruisen.

Powerbreaks

Vuurlopen, Vuurspuwen of Pijlbreken laten u onverwachte mogelijkheden ontdekken, mentale krachten ervaren en zal belemmerende overtuigingen doorbreken. We beloven u een ware energieboost!

Outdoor cooking

Buiten koken kan worden ingezet als communicatietraining, waarbij het koken als metafoor voor de samenwerking staat. Tijdens het koken worden groepsprocessen, teamdynamiek en gedrag zichtbaar gemaakt.

Paarden mennen

Door de spontane interactie met de koetsiers en de paarden in de natuur komt men op speelse wijze tot nieuwe inzichten over zichzelf en het team. Door zelf de paarden te mennen leert men zichzelf kennen.

Outdoor teambuilding

De uitdaging is door beweging mensen stil te zetten en naar zichzelf te laten kijken. Outdoor teambuildingactiviteiten zijn een dynamisch en krachtig middel om een stuk bewustzijn en persoonlijke effectiviteit te stimuleren.

Didgeridoo

Deze instrumenten zijn veelal afkomstig van verre natuurvolkeren met hun bijbehorende gebruiken en rituelen. De klankspecialist vertelt er graag over. Al spelend, improviserend, ontdekkend en luisterend komt u op een geheel ander niveau nader tot elkaar.

Paarden coaching

Wat vertelt het paard over uw eigen communicatie en gedrag? Het paard reflecteert perfect het menselijk gedrag en kan op deze manier confronterend en direct behulpzaam zijn bij zelfonderzoek.

Circus workshop

Door de combinatie van intensief samenwerken en uitbundige lol wordt deze vergaderbreak een echte piekervaring. Spannend, maar vooral ook erg leuk.