Minicamping “De Rozephoeve” is een camping waar gezelligheid en spontaniteit voorop staan en omringd is met groen en bossen. De camping is verdeeld in drie veldjes, “Groot Goor”, “Valkeniersheuvel” en “Klein Goor”. Door de ligging, aan de rand van natuurreservaat “De Kampina” en tussen de “Oisterwijkse bossen en vennen”, is het terrein bij uitstek geschikt voor rustzoekers en liefhebbers van een natuurlijke (en natuurrijke) omgeving. Direct vanuit de camping kunt u gebruik maken van diverse wandel- en fietsroutes in en om dit gebied.

 Op fietsafstand (4 km) ligt het mooie Brabantse dorp Oisterwijk.

Kampeerplaats met verwarmd privé sanitair

Houd u van kamperen maar u wilt wel de luxe van een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet bij uw kampeerplek?
Sinds 2018 bieden wij ook kampeerplaatsen aan met op uw kampeerplaats een verwarmd privé sanitair. Tevens is uw kampeerplaats ook voorzien van water- en rioolaansluiting en een afwasplaats. Ook uw fietsen kunt u droog op uw kampeerplaats zetten.
Op de plattegrond vindt u deze plaatsen terug op het veld “Groot Goor” nummer 1 en 2. Gratis Wifi vanaf uw kampeerplaats.

Groot Goor

De kampeerplaatsen zijn 10 x 10 meter en zijn gedeeltelijk voorzien van een tegelvloer waar u uw voortent op kunt zetten. Zo bent u altijd gegarandeerd van een stabiele en droge ondervloer. Alle plaatsen zijn voorzien van elektriciteit 6A en voorzien van satelliet schotels. Plug hierop uw eigen receiver en u hoeft uw lievelingsprogramma’s tijdens uw vakantie niet te missen. In het midden van dit kampeerveld is een jeu de boules baan aanwezig. Gratis Wifi vanaf uw kampeerplaats.

Klein Goor

Een kampeerveld speciaal voor de alle kleinste. Lekker rustig voor je tent blijven zitten zonder angst dat je kinderen weglopen. Dit veld is geheel afgezet zodat het voor de aller kleinste kinderen weglopen niet mogelijk is en kunnen zich bezighouden op het speeltoestel of op de trampoline. Alle plaatsen zijn voorzien van elektriciteit 6A. Gratis Wifi vanaf uw kampeerplaats.

Voor de auto is er een aparte parkeergelegenheid naast het kampeerveld. Ook aan de fietsers is gedacht, hiervoor is overdekte stalling, waar onze gasten de fietsen kunnen plaatsen en opladen. Tevens is er achter het kampeerveld een visvijver welke alleen door de kampeerders gebruikt mag worden.

Voorzieningen:

– 4 Douches
– 3 Toiletten
– Urinoir
– Wastafels
– Wasmachine
– Afwasplaats
– Aparte parkeerplaats
– Wifi vanuit u kampeerplaats (gratis)

© Copyright - De Rozephoeve