Verblijven in een toeristisch gebied maar toch weg van de massatoerisme en in de luwte van de bossen. Bij De Rozephoeve tref je een knusse uitvalsbasis aan. Of u nu met de tent, de caravan, vouwwagen of camper komt, u ervaart bij De Rozephoeve dat heerlijke vakantiegevoel. U kunt een keuze maken uit ruime comfortplaatsen of wilt u liever een kampeerplaats met privé sanitair, een plek in de schaduw of met een prachtig uitzicht op de kudde Wagyurunderen? Het kan allemaal op onze camping in Oisterwijk.

Door de ligging, midden tussen het natuurreservaat “De Kampina” en de “Oisterwijkse bossen en vennen”, is het terrein bij uitstek geschikt voor liefhebbers van een natuurrijke omgeving. Direct vanuit de camping kunt u gebruik maken van diverse wandel- en fietsroutes en knooppunten in en om dit gebied.

Op fietsafstand (4 km) ligt het mooie Brabantse dorp Oisterwijk.

Naast kamperen kunt u bij ons ook logeren en een lekkere boodschap doen in onze Landwinkel. Ook kunt u een hengeltje uitgooien, achter het kampeerveld is een visvijver welke alleen door de kampeerders gebruikt mag worden.

Wanneer komt u kamperen in Oisterwijk?

Sinds 2021 vernieuwd sanitair

Kampeerveld Groot Goor

De kampeerplaatsen zijn 10 x 10 meter en zijn gedeeltelijk voorzien van een tegelvloer waar u uw voortent op kunt zetten. Zo bent u altijd gegarandeerd van een stabiele en droge ondervloer.

Alle plaatsen zijn voorzien van elektriciteit 8A, water, afvoer en tv. Neem uw coax kabel mee en u hoeft uw lievelingsprogramma’s tijdens uw vakantie niet te missen.

In het midden van dit kampeerveld is een hooimijt aanwezig. Waar u evt samen kunt komen met andere kampeerders. Gratis Wifi vanaf uw kampeerplaats.

Kampeerveld Klein Goor

Een kampeerveld speciaal voor de levensgenieters. Lekker rustig voor je tent blijven zitten en genieten van het uitzicht op de grazende Wagyu runderen.

Alle plaatsen zijn voorzien van elektriciteit 8A, water, afvoer en tv. Neem uw coax kabel mee en u hoeft uw lievelingsprogramma’s tijdens uw vakantie niet te missen. Gratis Wifi vanaf uw kampeerplaats.

Parkeren:

Op aankomst- en vertrekdag mogen de auto’s op het kampeerterrein rijden. Daarna verzoeken wij om de auto’s op de parkeerplaats te zetten. Ook aan de fietsers is er gedacht, hiervoor is een overdekte stalling, waar onze gasten de fietsen kunnen plaatsen en opladen.

Voorzieningen:

– 4 Douches (Sep card)
– 2 Wascabines
– 3 Toiletten
– 1 Urinoir
– 4 Afwasplaats
– Centrifuge
– Aparte parkeerplaatsen
– Wifi vanuit u kampeerplaats (gratis)

Kampeerplaats met verwarmd privé sanitair

Houd u van kamperen maar u wilt wel de luxe van een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet bij uw kampeerplek?

Sinds 2018 bieden wij ook kampeerplaatsen aan met op uw kampeerplaats een verwarmd privé sanitair. Tevens is uw kampeerplaats ook voorzien van water- en rioolaansluiting en een afwasplaats. Neem uw coax kabel mee en u hoeft uw lievelingsprogramma’s tijdens uw vakantie niet te missen.

Ook uw fietsen kunt u droog op uw kampeerplaats zetten.

Op de plattegrond vindt u deze plaatsen terug op het veld “Groot Goor” nummer 1 en 2. Gratis Wifi vanaf uw kampeerplaats.

Veel gestelde vragen….

Op de camping zijn per kampeerplaats max. twee honden toegestaan mist ze zijn aangelijnd.

Bij het inchecken ontvangt u een SEP-card. Dit is een pasje die u dient te gebruiken bij het douchen. Op elk pasje zit een borg van 5,- euro en een tegoed van 5,- euro.

In elke douchecabine bevindt zich een SEP-card lezer waarmee het verbruikte tegoed wordt afgeschreven van de SEP-card(€ 0,02 per 10 sec. douchen).

Als u de kaart bij vertrek inlevert bij de receptie, dan ontvangt u het resterende tegoed en de 5,- euro borg retour.

Elke kampeerplaats heeft standaard 8 Ampère.

8 Ampère x 230 volt. = 1.840 watt

Dit kunt u tegelijk aan apparaten aanzetten. Het is mogelijk om de voltage te verhogen naar 10 Ampère.

Wij maken gebruik van energiemeters, deze worden bij vertrek digitaal uitgelezen. Gemiddeld wordt er 4kWh per dag verbruikt, als u geen gebruik maakt van “stroomvreters”. Voor elke gebruikte kWh betaalt u een vergoeding. Deze vindt u terug bij de tarieven.

Inchecken mag vanaf 13.00 uur.

Uitchecken mag tot 11.00 uur.

Dit kunt u doen via de website.

Of u neemt telefonisch contact op of u stuurt een email.

Bij het boeken van een kampeerplaats kunt u kiezen op welk kampeerveld u zou willen staan. Ook kunt u een opmerking plaatsen bij het boeken. Wij houden rekening met uw voorkeur maar kunnen uw voorkeursplaats niet beloven. Bij een verblijf van korter dan 4 nachten kan de kampeerplaats verschoven worden. Ook is het dan niet mogelijk om meerdere plaatsen naast elkaar te garanderen.

Bij het maken van een boeking vragen wij u om een aanbetaling van 50% van de reservering. Dit kunt u betalen via Ideal.

En 8 dagen voor aankomst ontvangt u een mail voor de tweede betaling.
De tweede betaling mag u evt ook bij aankomst betalen, dit kan contant of met pin maar niet met een credit card.

Bij annulering tot 8 dagen voor de aankomstdatum worden geen kosten in rekening gebracht. En wordt uw aanbetaalde bedrag via Mollie terug op uw rekening gezet.

Bij een annulering daarna of indien u niet komt opdagen (no show) wordt 50% van de totale reservering in rekening gebracht.

Maandag t/m zaterdag 10.00 uur tot 17.00 uur

Zondag 10.00 uur tot 12.00 uur

U kunt zich melden via de deurintercom.

© Copyright - De Rozephoeve